17 år

Ironiskt nog sitter jag nu och lyssnar på 17 år - veronica maggio , som länge har varit en låt jag gillat. Och idag är ett ypperligt tillfälle att lyssna på den. I morse vakna jag 06.30 och låg i min säng som ett litet barn och väntade på att mamma skulle komma in sjungandes med frukost på sängen. Sen har jag sovit i solen några timmar och nu ska jag bege mig in mot Göteborg där jag och mamma ska gå ut och äta middag på någon fin resturang. Vädret är super och jag fyller år , inte mycket att klaga på inte!
Glaad Hanna , med nya ringar på fingret! (ser förlovad ut)

Nedräkning

Bara en halvtimme kvar tills 29 juni börjar , och jag blir ett år äldre!

I don't know if you even notice at all


Be strong


summertime

Jag gillar vädret såhääääääääääääääääääääääär mycket!

Innan jag kände dig

Fyller år om två jävla dar. 17 det känns ganska meningslöst , men ett år närmare freedom. Om jag fick önska mig vad som helst i present så hade jag önskat mig en person. Min ande i flaskan var är du?

Blommor i mitt hår


Midsommar

Igår firande jag midsommar tillsammans med Lotta, Sara och Emelie . Vi var hos Gilbert det va trevligt men vi frös så vi fick åka gratis taxi hem till Sara så satt vi där i hennes uterum. Jag åkte hem ganska tidigt, jag var inte riktigt på fest humör! Tyvärr glömde jag att ta bilder under kvällen, som vanligt.
Jag i min egen gjorda krans, som sorligt nog vissnade innan jag hann åka hemifrån. Men den var fin ett tag i alla fall!

God Morgon Sverige

Har sovit i 15 timmar och känner mig inte utvilad, konstigt nog. Om några timmar bär det av till spanien och då blir det inte någon uppdatering på en vecka. Om jag inte hittar en dator där. Så ni får ha det så bra här hemma!
PUSS PÅ ER

ba tja


fan va kul det är att fördriva tiden med camen.... snart gå upp till busseen... kan tiden gå snabbare?

How to love


Pappa och jag. Jacka- bellstaff blus - kling .

Ska ta bussen om en timme in till kungsbacka, och träffa ett gäng goa tjejer. Så här ser jag ut ikväll! Hoppas ni får en grym lördagskväll. Puss

Sommarlovsdag number one


Står här och fånar mig i mina nya hängslebyxor och tänkte dela med mig av en liten intervju!

Hur känns det nu när sommarlovet har börjat Hanna?


Hur mycket har du längtat?


21:47

Ett dygn kvar till sommarlovet börjar, jag kan knappt bärga mig. Fan va roligt det ska bli. Sommar tillsammans med alla mina underbara vänner. Det kan inte bli bättre. Åh vad jag mår bra! Tänk dig sena sommarkvällar tillsammans med dem du gillar mest. Eller att du kan vakna när du vill, ligga kvar i sängen hur länge du vill. Inte behöva bry dig om något. Bara ta det lungt och ha kul. ÅÅÅÅÅH Fy va underbart!


Lite härliga bilder från förra sommarlovet.

Love makes you blind and stupid


Covers

Jag älskar att kolla runt på Youtube efter gryma personer med underbara sångröster. Det finns så sjukt många som sjunger fint. Om jag fick tre önskingar hade den ena helt klart varit att jag kunde sjunga!

Just the way you are

Hejhej!
Just nu sitter jag och rensar bland vänner på facebook, kände att det var dax. Från början hade jag 1146 vänner. Just nu ligger de på 951 men mindre ska de bli. Lite långtråkigt att sitta och rensa bland vänner, men det är också lite kul. När nån kommer fram som man inte har nån jävla aning om vem det är och undrar hur fan vi blev vänner på facebook. Det ska bli skönt när jag är färdig.

Idag vaknade jag upp med Emma brevid mig. Vi åkte in till Kungsbacka ganska tidigt. Hon gick till jobbet och jag gick till skolan en snabbis. Lämnade tillbaka några böcker och fick reda på lite betyg. Efter det mötte jag Lotta på kungsmässan och där gick vi runt en stund och kikade på fina kläder. Ska kanske träffa en kompis senare som jag inte träffat på länge och ta en fika men om inte det blir av så ska jag bara mysa och kolla på film! (Det jag gillar mest hehe). Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sedan återgå till mitt raderande bland vänner på fb!


Saknar mitt längre hår....

Bantning på hög nivå


Min både nyttiga och smarriga frulle. Även mitt bästa bantningstips. Mycket bättre än kissies, vill jag lova! Barnmat är för töntar och bebisar.

Nu blir det en till film Peace out!

2 dagar kvar till sommarlov!

God morgon!
Jag glömde ställa klockan igår, så jag vakna precis. Började skolan 8.25. Men jag ser ingen mening med att gå till skolan ändå, betygen är satta, Och vi har inget att göra i skolan. Jag stannar hellre i min säng och låter mina trötta ögon kolla på en film, precis vad jag behöver. Om två dagar är det sommarlov och om 3 dagar åker jag till Spanien jag säger bara FYF*N vad underbart det ska bli. Har längtat så otroligt mycket till sommarlovet, har en känsla av att sommaren 2011 kommer bli GRYM! Spanien kommer också bli hur skönt som helst. Nej nu ska jag starta min film. LATER!


Flightless bird


Bilden är från Rebeccas student.

Sitter här nyduschad på en hård stol i mitt rum och lyssnar på lite mysiga låtar från min spellista cozy . Samtidigt funderar jag på vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Fyller år om 23 dagar vilket är snart enligt mig. Jag tyckte ioförsig att det inte var långt kvar för 2 månader sen hehe... Det är alltid svårt att veta vad man ska önska sig i födelsedagspresent tycker jag, för jag vill ju alltid ha de bästa grejerna och då måste man tänka noga! Hade ju gärna velat ha en macbook och en ny systemkamera och Iphone 4 hehe. Men nej, allt kan jag inte få... Så jag måste verkligen gräva djupt och fundera på vad jag vill ha mest! Ooooj vilka I-landsproblem jag har!

Imorgon börjar skolan igen. Jag är så osugen man kan bli. Funderar starkt på att "försova mig" lite! Efter skolan ska jag åka in till Göteborg och gå på stan med mamma. Mysigt! Vi ska kika efter lite grejer som jag kan ha på mig i Spanien, jag åker dit på lördag. Det ska bli så himla skönt! Och jag ska bli bajsbrun.

vill ha


Åh vad jag vill ha denna fina klänningen från Odd molly med primeboots och jeansjacka till hihi!

kort håååår


fy så läskigt det känns att dra fingrarna genom håret kan jag ju säga, för det känns som allt mitt hår är borta. Jag saknar mitt längre hår .. men nu ska jag spara ut till rapunzel långt hår woho! Så länge får jag lida och se ut som en tant men men.

skinny love


Fyra somriga bilder från veckan.

Underbara väder


Fy vad jag mår bra, vädret är underbart och jag är ledig.
Jag har varit ledig sen i onsdags och det har hänt många roliga saker under ledigheten, i onsdags tog min underbara stora syster Rebecca studenten och vi hade folk hemma och firade henne. I torsdags åkte jag och mamma ner till soliga Båstad och bodde på spa över en natt, åt god mat och shoppa lite. I fredags klippte jag av mitt hår på morgonen, grät när jag kollade mig i speglen och ångra det starkt men men gjort är gjort och lite förändring skadar inte! Under natten från lördag till idag jobbade jag som hamnvakt nere i hamnen vid mig och tjäna lite goa pengar, jobbade i 9 timmar och kom hem 6 imorse sov till 1 och vid 2 åkte vi hem till min morbror och hade överaskingsfest för honom. Så sedan 2 idag har jag lekt med mina underbara kusiner, hade glömt av hur kul det var att leka kurra gömma haha! 

Just nu ligger jag i hammoken och lyssnar på musik och solar mina ben. Brände mig väldigt mycket i ansiktet härom dagen så jag kan bara sola bena. Hoppas ni har det lika bra i solen som jag puss

RSS 2.0