God natt?

Känner att det kommer bli alldeles för många O.C avsnitt innan jag somnar .. Inte bra att jag fastnat för en ny serie och jag är bara på säsong 1...

Österrike



Fyra bilder får beskriva hur jävla grymt jag hade det!

GE MIG SOMMAR.


Tröja - hunky dory, shorts - abercrombie, glasögon - rayban, skor - converse .

En outfit jag SKA/vill bära i sommar!

Slappsöndag !

Hela dagen har spenderats i min säng(som vanligt).. Jag har pluggat tyska och kollat The O.C, ligger just nu på 7 avsnittet och fler ska de bli! OC är helt klart den bästa serien, riktig go söndagsunderhållning.
Igår strosa jag runt i Göteborg tillsammans med Emmisen, både jag och Emma dog när vi gick in på D.O FYY vad mycket fint det har kommit in. När jag skaffat mig lite mer pengar ska jag dit och bränna upp allt, och Emma är garanterat på! Vi käkade lunch på Paprika det va goootttt. Två mätta tjejer satte sig sedan döda på öresundståget eller jag va död.. När jag kom hem hade mamma lagat tacos så jag proppade i mig ännu mera mat efter det satte jag på en film och somnade gott!


Tunika ifrån Lise Sandahl och Topp från HM som jag köpte igår.





Dag 05 – Definitionen av kärlek

Jag vill börja med att säga att det finns så sjukt många olika åsikter om kärlek.
Eftersom det är min definition av kärlek jag ska beskriva så kan det bli svårt, för jag har aldrig varit riktigt kär. Men jag har tyckt om någon vädligt mycket! Och när det är nån som man tycker om, så har jag lärt mig att man lätt kan bli sårad. Det mesta jag kan säga är att kärlek kan både vara hemsk och underbar. Det finns kärlek på olika sätt kärlek till ens familj, släkt, vänner och partner. Jag vill väldigt gärna bli kär i en underbar kille och att allt ska gå finemang och utan några som helst problem, men det är svårt att få det så eftersom livet inte är en dans på rosor. Kärlek skapar ofta problem, jag är samtidigt lite rädd för att bli kär men älskar ändå känslan av att tycka om någon! Därför borde jag våga att gå ett steg längre och bli kär, kär på riktigt! Fast det är lätt att säga, jag måste ju hitta den rätta killen för det först.


Fantastiska bilder, av att kolla på dessa bilder blir jag ännu mer sugen på att bli kär.

38 graders feber en jobbig hosta

Solen lyser och jag vill ut för att fota! Men icke sa nicke , har legat i sängen i 5 dagar med halsont, 40 graders feber och rethosta... Som tur är har nu febern lagt sig lite! Börjar bli väldigt trött på att ligga i min säng, längtar lite till skolan! Missar väldigt mycket när man inte är i skolan, har omprov imorgon och 2 inlämningar som ska vara inne denna veckan. Men nu måste jag bli frisk för på fredag åker jag, mammisen och massa andra familjer till Österrike. Det ska bli sket kul att äntligen åka skidor igen!

Lovar att vara såhär snäll om jag blir frisk nu!!!

RSS 2.0