that feeling


kände mig galet tuff imorse..

härligt med fint väder igen! Idag har jag varit i skolan, vi har inte haft några lektioner så det är bara onödigt att gå till skolan men jag hade däremot ett möte med min hjälplärare och min mentor och jag fick jätte mycket beröm(stolt). Det känns bra att jag har kämpat och gjort klart mina uppgifter så jag inte får IG! Så nu kan sommarlovet bööööörja!! Känns helt okej att vara ledig tills på måndag och imorgon tar min syster studenten. Det ska bli så kul att kolla på henne! är inte alls avis.. Så imorgon ska jag tvinga på mig en klänning trots att jag är likblek och jag inte trivs i det, men vill ju vara uppklädd! jaja nog tjatat puss

BLÄ


Såhär taggad är jag på att börja på mitt ekonomiarbete som ska vara inlämnat senast 23.59 idag. FML!

Saturday happening


I lördags var det först tjejmiddag hemma hos Sofia med goa tjejer, sen åkte vi vidare till Viktor där det blev mycket dans och bad. Mycket trevlig kväll!

blueberry blue



Var en runda på stan med Emma idag och fick med mig en blå tröja + ett orange nagellack hem. Det märks att det håller på att bli sommar i min garderob och det gillas något extremt!

Systers Bal


23 maj


You make me feel alive again

självklart hamna jag där jag inte borde vara somvanligt.. Har så jädrans mycket plugg att göra men istället gör jag allt förutom att plugga. Menmen allt löser sig! Känns som att det börjar bli en dålig ursäkt med "allt löser sig" eftersom alla inlämningar ska vara inlämnade om en vecka. Men jag har lovat mig själv att jag ska kämpa med läxor imorgon och i övermorgon ska jag SHOPPA(woohooo!).
Annars så har jag hunnit med en hel del idag, jag har varit i skolan, på läkarbesök, hängt med thea på en liten shoppingrunda och kollat på min fina stora syster som har bal idag. Även så har jag hunnit kolla på 2 filmer , men inget pluggande hehe.

Bildbomb bildbomb bildbomb!


Ett gäng gosiga bilder på mina gosiga klasskompisar från en gosig lektion. Ni kommer aldrig slippa mina cambilder!


Gosigaste bilden av dem alla!

hjälp

Är i desperat behov av hjälp!! Min blogg ser rent ut sagt förjävlig ut, jag behöver hjääälp med att snygga till det lite, för jag fattar nada. Vet verkilgen inte hur man gör.. Så om någon vet en bra hemsida med förklaringar hur man ska göra eller om någon skulle kunna hjälpa mig så komentera gärna! PUSS

gosigos


ojojoj värsta grymma bilden på min säng.. Har precis bytt lakan så är lite små stolt för att jag klara att göra det på egen hand!! Ute regnar det och jag har tänt ljus, så nu ska jag krypa ner i min nybäddade mysiga säng och kolla på film. Ska se Just go with it och You dont mess with the Zohan. myspyyyys!

22 maj


Boy you really got me bad, you really got me bad.

The corner


åh så vackert, vill ju bara ha en pojkvän efter att jag kollar på sånt här..

Älskade lillebror


bara för att visa att jag inte dött


Dock så är jag dödstrött..
Det känns lite segt på bloggfronten just nu , solen strålar och jag har mycket i skolan.. PUSS

sunny day


Jeans - Ralph lauren, Blus - Nolita, Underklädslinne - HM

Idag är vädret och humöret på topp! Det bästa av allt är att jag inte försov mig idag, alltså hann jag platta mitt hår.. Ska snart åka till skolan, idag har jag både excel prov (som kommer gå åt skogen) och matteprov som jag hoppas kommer gå bra. Hoppas ni får en härlig dag i solen för det ska jag ha!

just chillin


Bevis på att jag kan balansera en 2 liter cola flaska på mitt huvud(as coolt). Ligger här i min säng och kollar på AVF mitt favoritpogram, skrattar för mig själv varannan sekund. Är lite smått uttråkad och funderar på iaf jag ska hitta på något eller ej . Men det blir nog en film och sedan läggdags snart. puss på er

Dag 3: En familjemedlem


Världens underbaraste lilla unge. Det finns ingen bättre person än min lillebror, han är bara 5 år men får mig ändå alltid på gott humör, bara jag ser på honom så blir jag glad! Bilden är tagen för 2 år sedan och jag älskar den, Snacka om att fånga ögonblicket!


I want it so bad


Hittade grymaste t-shirten och jag bara måste ha den! Passa perfekt till en sådan cola älskare som jag. T-shirten kommer från tintinstyle.se och kostar 799 kr.

Dag 2: Favoritpryl


Min favoritpryl är helt klart min plattång. Min rosa plattång från GHD är bland det bästa jag har ägt, jag använder den varenda dag och vet inte hur jag skulle klara mig utan den. Ett extra plus är ju att den är rosa!

5 maj


sitter i skolan och är hur hungrig som helst , har glömt mina pengar hemma och det är soppa i bamba. Jag kommer svälta ihjäl... Funderar på ifall det är värt att åka hem och hämta mina pengar kanske äta en panpizza och sen åka tbx till skolan! Det är den stora frågan hur jag ska göra.. Men tror jag stannar kvar och svälter ihjäl och gör mig en fet pasta sallad när jag kommer hem, sounds good! Mat är min stora passion här i livet , tänker bara på mat killar kläder! Nu ska jag jobba lite på min samhälls rapport (kill me slowly) Ha en fin dag allesammans

sweet dreams

Livräddning imorgon på gympan, känner mig inte alls redo för bikini.. Känner mig fet, blek och hårig haha. så nu ska jag somna med ångest, funderar på att säga att jag har mens imorgon! (ibland är mens minnsan bra)

Avslutar inlägget med en bild från valborg på mig och sara. Provade hennes skor och blev sjukt lång!
God natt och sov gott!

New stuff


Blusarna och topparna på de två första bilderna köpte jag med mamma när vi var i gbg häromdagen som jag berättade om. Byxorna och kepsen köpte jag förra veckan och har andvänt dom några gånger men har inte visat dom på bloggen. Bikinin köpte jag idag på hm 45Kr/delen as billigt och bra! Är supernöjd med mina köp!!

Dagens outfit



Smugglade hem lill amandas pommes frittes på bussen , fick höra "det luktar mac donalds" jag kunde inte hålla mig när folk sa det så jag börja skratta, så man fatta nog ganska snart att det var jag som var den skyldige..

Snyggt till jeansväst


Klänning Lindex, Sandaler Forever21, Ring HM.
Riktigt snyggt att ha en ljus eller vit jeansväst till blommig långklänning med fina accessoarer till!


Dag 1: Självporträtt

Tänkte börja med fotoutmaningen som AnnaWK skrev om på sin blogg(inlägget som var publicerat på framsidan), det är perfekt för mig så jag kan börja använda systemkameran! kul kul kul.

DEAD


Ligger i sängen halvt död med 2 cheeze burgare. en mellan pommfritt och en stor cola i magen plus lite thaimat. mmm mat !!! Känner att det blir väldigt mycket cambilder, men jag ska börja fota lite med systemkameran och lägga upp istället fast det är jobbigt och jag är lat.. Ska jobba lite matte och sen krypa till kojs för imorgon ska jag vara i Göteborg kvart över sju, jag och mamma ska på en utförsäljning (ooh im so excited ooh) . Kommer bli riktigt segt att gå upp tidigt men det är de värt!!!! Puss och kram skumbanan

Dagens outfit + mellanmål


Jacka - mission, blus - hunky dory, jeans - ralph lauren.
MAT TACOS BRÖD MED SMÖR, KESO, BANAN OCH OBOY . Jag har varit så sjukt jävla hungrig sen ja sluta skolan så nu ska jag äta upp hela köket, blev tyvärr lite ledsen när det låg en reklamlapp med max hamburgare i köket...

RSS 2.0