just nu..

.. Sitter jag i min säng med solglasögon och shorts . Dansar till mina favvis låtar och drömmer mig bort till sommaren! Så himla underbart med sommar , man behöver inte bry sig om något. Man kan slöa hur mycket man vill gå upp när man vill ligga vid stranden . Och bara ha det underbart med sina vänner. Sitta ute och käka pastasallad med familjen, gå ner till stora enen och hoppa från bryggan sedan ta en tur med båten. Åka ring efter båten. Festa ute med kompisarna, grilla på stranden sena sommarkvällar. Tälta, FESTA, sova, K Ä R L E K , KILLAR.. FJÄRILAR, JORDGUBBAR, LISEBERG, GOTHIA , glass som smälter, varmt varmt varmt. Ja du det låter underbart! Jag har sjukt höga förväntningar på denna sommaren, den ska bli bääääääst!



tre favoriter utav en av mina favoriter


Hunky dory är ett utav mina favorit märken , älskar deras grejer. Vill ha allt!

A whisper





3 outfits till sommarn

såhär vill jag klä mig i sommar långklänningar , midjeshorts, magtröjor och blusar. ååh jag längtar till sommaren!

Hatt från hm, klänning från hm, converse, solglasögon från rayban, t-shirt från bikbok, shorts från levis, mockasiner från tintinstyle.se, blus från raben saloner, jeans från nolita, ballerina från laredoute.se


Dag 01 – Presentation av mig

Då ska jag väl börja som man börjar med dom flesta andra presentationerna!
Jag heter Hanna och är 16 år. Jag har 2 halvsystrar, en lillebror ven en mamma och en pappa + pappas tjej. Jag bor i Onsala ett litet ställe som ligger en bit utanför Göteborg. Jag har bott här sen jag va 2 år, jag älskar mitt hus trivs jätte bra i det! Jag älskar att fota, shoppa, resa, åka skidor och ha kul med mina vänner. Speciellt att resa, hela min familj älskar att resa så vi brukar åka till riktigt roliga ställen. Dom bästa ställena vi har varit på är Argentina och Abu Dhabi. Jag skulle väldigt gärna vilja resa till Kina och New york! Jag pluggar på gymnasiet, går linjen Samhäll Media på Aranäsgymnasiet. Hade tänkt att berätta lite mer om min linje en annan gång.

Jag är en väldigt glad och busig tjej haha . Jag gillar spänning och när det händer saker i livet! En annan egenskap jag har som är både positiv och negativ är att jag är väldigt envis och ska få som jag vill. Typsiskt ensambarn! Jag är även vädligt lat och ligger helst i min säng med en påse chips och 2 liter cola. Men nu ska jag faktiskt ta tag i min träning och börja träna på sportlife. När jag var mindre spelade jag innebandy,handboll och fotboll, dansade både Jazz och Mtv style och tränade Karate. Jag vet inte varför jag slutade i allt! Saknar faktiskt innebandyn och dansen.

Mina största rädslor är sprutor och de flesta djuren. Haha jag tycker verkligen inte om djur, bara när det är små ungar! För då är dom så söta. Fast även fast jag är rädd för djur så skulle jag vädligt gärna vilja ha en hundvlap, vilket jag ska skaffa när jag blir äldre! Jag är även rädd för att bli ensam , för jag är sjukt sällskapssjuk!

Jadu vad ska man berätta mer? Jag är 1.70 lång har brunt lockigt hår och blåa ögon. Har sjukdomen Reumatism fast det har blivit bättre med åren. Jag har även en tendens att skjuta upp saker och göra allt i sista sekund!

It won't all go the way it should. But I know the heart of life is good


min lyckostjärna


To wake up and hear his voice every day makes me lucky.

snyggt till harmesbyxa!


Byxor - hm, skor - palladium, ringar - cocoo.se, tröja - monki.

lycka


Jag vill känna kärlekslycka med dig

nya godbitar till min gaderob!


Jag är så gladgladglad för att jag äntligen har fått den rosa tjocktröjan!!!!
Idag gjorde jag superköp , båda plaggen låg ensamma och kalla på mig.  hihi (kläder pratar med mig)

Ensam och ledsen!

Sitter här i mitt rum för mig själv, har precis kollar på Aurore. En jätte bra men sorlig film , det var längesen jag grät åt en film men denna fick verkligen tårarna att rinna! En film jag rekomenderar om man vill gråta lite. Men jag känner mig så patetisk när jag sitter i min ensamhet och gråter åt en film haha! Tänkte lägga in ett klipp på filmen från youtube här , men eftersom min bloggning är lite ringrostig så kommer jag inte ihåg hur man gör.. Ber om ursäkt för de! Men filmen finns att ladda ner på thepiratebay .


Ser ju lite små deppig ut på denna bild , så den får passa in!

Efter att ha sätt en sorlig film så tänker man efter hur bra man har det , och vill krama sin mamma extra hårt! Så imorgon när jag vaknar och ser min mamma ska jag ge henne en bamsekram. Man underskattar det man har, bara vill ha mer och mer hela tiden. Men kärlek är bannumej det bästa man kan få!

bla bla bla

har inte skrivit på ett tag men nu blev jag sugen igen så nu kanske de kommer lite inlägg osv , va berädda XD


om blickar kunde döda


hade jag dödat många!

RSS 2.0